RECEPTY

Steaková omáčka z dijonské hořčice

Steaková omáčka z dijonské hořčice

Klasika s kyselo-kořeněnou chutí dijonské hořčice na smetaně.

recept,fotorecept,hořčice dijonská,smetana kyselá (14-18% tuku),Hovězí maso,Bezlepkové

Hovězí maso

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

5 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

hořčice dijonská3čajové lžičky
mléko½decilitru
pepř černý mletý-
smetana kyselá (14-18% tuku)3čajové lžičky
sůl-

 

Recept

1. 

hořčice dijonská 3 čajové lžičky  mléko ½ decilitru  smetana kyselá (14-18% tuku) 3 čajové lžičky

Na pánvi dobře promícháme a krátce povaříme hořčici, mléko a zakysanou smetanu.

2. 

sůl  pepř černý mletý

Trochu osolíme a okořeníme černým mletým pepřem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie