Řepný salát s majonézou

Recept na majonézový salát, jehož hlavní složkou je červená řepa. Červená řepa obsahuje velké množství vitamínů. Doporučujčujeme ho připravovat v podzimních a zimních měsících, kdy je tato zelenina sezónní a účinně posílí vaše zdraví a imunitu.
recept,fotorecept,červená řepa,smetana kyselá (14-18% tuku),majonéza,Masové saláty,Bezlepkové
Masové saláty
Ingredience
Ingredience
citronová šťáva | 0 ?? | kcal | |
cukr krystalový | 0 ?? | kcal | |
dietní salám | 300 750 | gramů kcal | |
majonéza | 150 1020 | gramů kcal | |
okurka sterilovaná kyselá | 5 ?? | kcal | |
pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
smetana kyselá (14-18% tuku) | 150 240 | gramů kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vejce slepičí | 4 352 | kusy kcal | |
červená řepa | 500 240 | gramů kcal |
Recept

2.
Po vychladnutí ji oloupeme, pokrájíme na drobné kostičky a pokapeme šťávou z citronu.

3.
dietní salám 300 gramů • vejce slepičí 4 kusy • okurka sterilovaná kyselá 5 ks
Dále nakrájíme nadrobno jemný salám, natvrdo uvařená vejce, sterilované okurky.

4.
smetana kyselá (14-18% tuku) 150 gramů • majonéza 150 gramů • sůl • pepř černý mletý • citronová šťáva • cukr krystalový
Vše spolu promícháme, osolíme a opepříme. Zalijeme smetanou a majonézou, znovu promícháme a dochutíme citronem nebo špetkou cukru. Odložíme do ledničky.

Dobrou chuť!