RECEPTY

Vlašský salát

Vlašský salát

Tradiční recept na legendární majonézový salát se salámem a kořenovou zeleninou.

recept,fotorecept,brambory,dietní salám,majonéza,Masové saláty,Bezlepkové

Masové saláty

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

brambory350gramů
celer40gramů
cukr moučkový1čajová lžička
dietní salám200gramů
hořčice dijonská1čajová lžička
hrášek sterilovaný1polévková lžíce
majonéza200gramů
mrkev60gramů
ocet1polévková lžíce
okurka sterilovaná kyselá100gramů
pepř černý mletý¼čajové lžičky
sůl½čajové lžičky
worcester1čajová lžička

 

Recept

1. 

brambory 350 gramů  mrkev 60 gramů  celer 40 gramů

Kořenovou zeleninu očistíme, brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme ve slané vodě doměkka.

2. 

Po vychladnutí ji nakrájíme na malé kostičky a vložíme do mísy.

3. 

dietní salám 200 gramů

Salám nakrájíme na tenké proužky a přidáme do mísy.

4. 

okurka sterilovaná kyselá 100 gramů

Okurky nakrájíme na malé kostičky a přidáme do mísy.

5. 

hrášek sterilovaný 1 polévková lžíce  hořčice dijonská 1 čajová lžička  pepř černý mletý ¼ čajové lžičky  ocet 1 polévková lžíce  worcester 1 čajová lžička  majonéza 200 gramů  cukr moučkový 1 čajová lžička  sůl ½ čajové lžičky

Přidáme uvedené ingredience.

6. 

Vše dobře promícháme a je hotovo. Uchováváme v chladu. Podáváme s pečivem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie