Pochoutkový salát
Návod na přípravu výborného pochoutkového salátu, podle tradičního receptu, který se v naší rodině stal klasikou receptáře každé kuchařky.
recept,fotorecept,dietní salám,okurka sterilovaná kyselá,majonéza,Masové saláty,Bezlepkové
Masové saláty
Ingredience
Ingredience
cibule | 40 | gramů | |
cukr moučkový | 10 | gramů | |
dietní salám | 400 | gramů | |
hořčice dijonská | 1 | čajová lžička | |
hrášek sterilovaný | 60 | gramů | |
majonéza | 300 | gramů | |
ocet | 1 | polévková lžíce | |
okurka sterilovaná kyselá | 180 | gramů | |
pepř černý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
sůl | ¼ | čajové lžičky | |
worcester | ½ | polévkové lžíce |
Recept
4.
majonéza 300 gramů • cukr moučkový 10 gramů • worcester ½ polévkové lžíce • ocet 1 polévková lžíce • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky • hořčice dijonská 1 čajová lžička • sůl ¼ čajové lžičky
Přimícháme uvedené ingredience.
5.
Uchováváme v chladu. Použít ho můžeme jako součást obložených mís, nebo ho sníme jen tak s pečivem.
Dobrou chuť!