Pochoutkový salát

Návod na přípravu výborného pochoutkového salátu, podle tradičního receptu, který se v naší rodině stal klasikou receptáře každé kuchařky.
recept,fotorecept,dietní salám,okurka sterilovaná kyselá,majonéza,Masové saláty,Bezlepkové
Masové saláty
Ingredience
Ingredience
cibule | 40 18 | gramů kcal | |
cukr moučkový | 10 39 | gramů kcal | |
dietní salám | 400 1000 | gramů kcal | |
hořčice dijonská | 1 12 | čajová lžička kcal | |
hrášek sterilovaný | 60 36 | gramů kcal | |
majonéza | 300 2040 | gramů kcal | |
ocet | 1 7 | polévková lžíce kcal | |
okurka sterilovaná kyselá | 180 22 | gramů kcal | |
pepř černý mletý | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
sůl | ¼ 0 | čajové lžičky kcal | |
worcester | ½ 6 | polévkové lžíce kcal |
Recept



4.
majonéza 300 gramů • cukr moučkový 10 gramů • worcester ½ polévkové lžíce • ocet 1 polévková lžíce • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky • hořčice dijonská 1 čajová lžička • sůl ¼ čajové lžičky
Přimícháme uvedené ingredience.

5.
Uchováváme v chladu. Použít ho můžeme jako součást obložených mís, nebo ho sníme jen tak s pečivem.
Dobrou chuť!