svetvemne.cz

Pochoutkový salát

     

Návod na přípravu výborného pochoutkového salátu, podle tradičního receptu, který se v naší rodině stal klasikou receptáře každé kuchařky.

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
Cibule40gramů
Cukr práškový10gramů
Dietní salám400gramů
Hořčice dijonská1čajová lžička
Hrášek sterilovaný60gramů
Majonéza300gramů
Ocet1polévková lžíce
Okurka sterilovaná kyselá180gramů
Pepř černý mletý¼čajové lžičky
Sůl¼čajové lžičky
Worcester½polévkové lžíce

1. 

dietní salám 400 g

Salám nakrájíme na tenké proužky.

2. 

okurka sterilovaná kyselá 180 g

Okurky nakrájíme na drobné kostičky.

3. 

cibule 40 g  hrášek sterilovaný 60 g

Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a hrášek.

4. 

majonéza 300 g  cukr práškový 10 g  worcester ½ PL  ocet 1 PL  pepř černý mletý ¼ ČL  hořčice dijonská 1 ČL  sůl ¼ ČL

Přimícháme uvedené ingredience.

5. 

Uchováváme v chladu. Použít ho můžeme jako součást obložených mís, nebo ho sníme jen tak s pečivem.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit