RECEPTY

Pochoutkový salát

Pochoutkový salát

Návod na přípravu výborného pochoutkového salátu, podle tradičního receptu, který se v naší rodině stal klasikou receptáře každé kuchařky.

recept,fotorecept,dietní salám,okurka sterilovaná kyselá,majonéza,Masové saláty,Bezlepkové

Masové saláty

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule40gramů
cukr moučkový10gramů
dietní salám400gramů
hořčice dijonská1čajová lžička
hrášek sterilovaný60gramů
majonéza300gramů
ocet1polévková lžíce
okurka sterilovaná kyselá180gramů
pepř černý mletý¼čajové lžičky
sůl¼čajové lžičky
worcester½polévkové lžíce

 

Recept

1. 

dietní salám 400 gramů

Salám nakrájíme na tenké proužky.

2. 

okurka sterilovaná kyselá 180 gramů

Okurky nakrájíme na drobné kostičky.

3. 

cibule 40 gramů  hrášek sterilovaný 60 gramů

Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a hrášek.

4. 

majonéza 300 gramů  cukr moučkový 10 gramů  worcester ½ polévkové lžíce  ocet 1 polévková lžíce  pepř černý mletý ¼ čajové lžičky  hořčice dijonská 1 čajová lžička  sůl ¼ čajové lžičky

Přimícháme uvedené ingredience.

5. 

Uchováváme v chladu. Použít ho můžeme jako součást obložených mís, nebo ho sníme jen tak s pečivem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie