Rybí salát z kyselých ryb

Kvalitní domácí rybí salát, který je mnohem chutnější než kupovaný a o kterém víte, co v něm zaručeně máte. Sledi jsou jemné ryby a dokonale se hodí k přípravě tohoto salátu. Salát je možné připravit i z jiných kyselých ryb, například zavináčů apod.
recept,fotorecept,majonéza,marinovaní sledi,Rybí saláty,Bezlepkové
Rybí saláty
Ingredience
Ingredience
smetana kyselá ( 10 % tuku ) | 120 ?? | gramů kcal | |
cibule | 40 18 | gramů kcal | |
hrášek sterilovaný | 80 48 | gramů kcal | |
majonéza | 120 ?? | gramů kcal | |
marinovaní sledi | 200 ?? | gramů kcal | |
mrkev sterilovaná | 80 22 | gramů kcal | |
okurka sterilovaná kyselá | 80 10 | gramů kcal | |
pepř černý mletý | ¼ 5 | čajové lžičky kcal |
Recept
1.
marinovaní sledi 200 gramů
Rybám odkrojíme ocasy, ploutve a případně, pokud mají tvrdší páteř tak ji vytáhneme.

2.
Ryby nakrájíme na kousky.

3.
okurka sterilovaná kyselá 80 gramů • cibule 40 gramů
Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Okurky nastrouháme.

4.
mrkev sterilovaná 80 gramů • hrášek sterilovaný 80 gramů
Do misky s rybami přidáme cibuli, okurky a scezený hrášek s mrkví.

5.
smetana kyselá ( 10 % tuku ) 120 gramů • majonéza 120 gramů
Přidáme zakysanou smetanu a majonézu.


Dobrou chuť!