RECEPTY

Rybí salát z kyselých ryb

Rybí salát z kyselých ryb

Kvalitní domácí rybí salát, který je mnohem chutnější než kupovaný a o kterém víte, co v něm zaručeně máte. Sledi jsou jemné ryby a dokonale se hodí k přípravě tohoto salátu. Salát je možné připravit i z jiných kyselých ryb, například zavináčů apod.

recept,fotorecept,majonéza,marinovaní sledi,Rybí saláty,Bezlepkové

Rybí saláty

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

smetana kyselá ( 10 % tuku )120gramů
cibule40gramů
hrášek sterilovaný80gramů
majonéza120gramů
marinovaní sledi200gramů
mrkev sterilovaná80gramů
okurka sterilovaná kyselá80gramů
pepř černý mletý¼čajové lžičky

 

Recept

1. 

marinovaní sledi 200 gramů

Rybám odkrojíme ocasy, ploutve a případně, pokud mají tvrdší páteř tak ji vytáhneme.

2. 

Ryby nakrájíme na kousky.

3. 

okurka sterilovaná kyselá 80 gramů  cibule 40 gramů

Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Okurky nastrouháme.

4. 

mrkev sterilovaná 80 gramů  hrášek sterilovaný 80 gramů

Do misky s rybami přidáme cibuli, okurky a scezený hrášek s mrkví.

5. 

smetana kyselá ( 10 % tuku ) 120 gramů  majonéza 120 gramů

Přidáme zakysanou smetanu a majonézu.

6. 

pepř černý mletý ¼ čajové lžičky

Opepříme a promícháme.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie