svetvemne.cz

Rybí salát z kyselých ryb

     

Kvalitní domácí rybí salát, který je mnohem chutnější než kupovaný a o kterém víte, co v něm zaručeně máte. Sledi jsou jemné ryby a dokonale se hodí k přípravě tohoto salátu. Salát je možné připravit i z jiných kyselých ryb, například zavináčů apod.

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 

1. 

marinovaní sledi 200 g

Rybám odkrojíme ocasy, ploutve a případně, pokud mají tvrdší páteř tak ji vytáhneme.

2. 

Ryby nakrájíme na kousky.

3. 

okurka sterilovaná kyselá 80 g  cibule 40 g

Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Okurky nastrouháme.

4. 

mrkev sterilovaná 80 g  hrášek sterilovaný 80 g

Do misky s rybami přidáme cibuli, okurky a scezený hrášek s mrkví.

5. 

smetana kyselá ( 10 % tuku ) 120 g  majonéza 120 g

Přidáme zakysanou smetanu a majonézu.

6. 

pepř černý mletý ¼ ČL

Opepříme a promícháme.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit