Ledový salát s tuňákem

Rychlá a zdravá večeře.
recept,fotorecept,salát ledový,tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě,Rybí saláty,Bezlaktózové,Bezlepkové
Rybí saláty
Ingredience
Ingredience
arašídy pražené nesolené | 20 117 | gramů kcal | |
kukuřice sterilovaná | 50 47 | gramů kcal | |
okurka salátová | 60 10 | gramů kcal | |
olej konopný | 1 45 | čajová lžička kcal | |
salát ledový | 100 13 | gramů kcal | |
semínka dýňová loupaná | 5 28 | gramů kcal | |
tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě | 50 50 | gramů kcal |
Recept
1.
salát ledový 100 gramů • okurka salátová 60 gramů • kukuřice sterilovaná 50 gramů • olej konopný 1 čajová lžička • arašídy pražené nesolené 20 gramů • semínka dýňová loupaná 5 gramů • tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě 50 gramů
Salát omyjeme a natrháme do talíře. Přidáme omytou, nakrájenou okurku a scezenou kukuřici. Promícháme. Polijeme lněným olejem, posypeme tuňákem, buráky a dýňovými semínky.

Dobrou chuť!