RECEPTY

Ledový salát s tuňákem

Ledový salát s tuňákem

Rychlá a zdravá večeře.

recept,fotorecept,salát ledový,tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě,Rybí saláty,Bezlepkové,Bezlaktózové

Rybí saláty

Ukuchtil

Počet porcí

1

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

arašídy pražené nesolené20gramů
kukuřice sterilovaná50gramů
okurka salátová60gramů
olej konopný1čajová lžička
salát ledový100gramů
semínka dýňová loupaná5gramů
tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě50gramů

 

Recept

1. 

salát ledový 100 gramů  okurka salátová 60 gramů  kukuřice sterilovaná 50 gramů  olej konopný 1 čajová lžička  arašídy pražené nesolené 20 gramů  semínka dýňová loupaná 5 gramů  tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě 50 gramů

Salát omyjeme a natrháme do talíře. Přidáme omytou, nakrájenou okurku a scezenou kukuřici. Promícháme. Polijeme lněným olejem, posypeme tuňákem, buráky a dýňovými semínky.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie