svetvemne.cz

Tuňákový salát s řapíkatým celerem

     

Směs chutí, které se v salátu spojí a vytvoří vynikající pochoutku.

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

 

 

 
 

1. 

tuňák konzervovaný v rostlinném oleji 160 g  vejce slepičí 2 ks

Tuňáka z konzervy vysypeme i s olejem, ve kterém je konzervovaný, do misky. Vajíčka uvaříme a natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme.

2. 

jablka 450 g

Jablka oloupeme, nahrubo nastrouháme a promícháme s tuňákem.

3. 

Přidáme a zlehka zamícháme připravená vajíčka pokrájená nadrobno.

4. 

celer řapíkatý 200 g

K salátu přidáme nadrobno pokrájený celer ...

5. 

cibule červená 160 g

... a očištěnou, nadrobno pokrájenou cibuli. Promícháme.

6. 

majonéza 250 g

Nakonec vmícháme majonézu a salát necháme do podávání v chladu odležet.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit