Tuňákový salát s řapíkatým celerem
Směs chutí, které se v salátu spojí a vytvoří vynikající pochoutku.
recept,fotorecept,jablka,tuňák konzervovaný v rostlinném oleji,celer řapíkatý,Rybí saláty,Bezlepkové,Sezónní recepty
Rybí saláty
Ingredience
Ingredience
celer řapíkatý | 200 | gramů | |
cibule červená | 160 | gramů | |
jablka | 450 | gramů | |
majonéza | 250 | gramů | |
tuňák konzervovaný v rostlinném oleji | 160 | gramů | |
vejce slepičí | 2 | kusy |
Recept
1.
tuňák konzervovaný v rostlinném oleji 160 gramů • vejce slepičí 2 kusy
Tuňáka z konzervy vysypeme i s olejem, ve kterém je konzervovaný, do misky. Vajíčka uvaříme a natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme.


3.
Přidáme a zlehka zamícháme připravená vajíčka pokrájená nadrobno.




Dobrou chuť!