Tuňákový salát s řapíkatým celerem

Směs chutí, které se v salátu spojí a vytvoří vynikající pochoutku.
recept,fotorecept,jablka,tuňák konzervovaný v rostlinném oleji,celer řapíkatý,Rybí saláty,Bezlepkové
Rybí saláty
Ukuchtil
Počet porcí
6
Hmotnost porce
222 g
Energie porce
449 kcal
Čas přípravy
45 min.
Obtížnost
střední
Ingredience
Ingredience
celer řapíkatý | 200 29 | gramů kcal | |
cibule červená | 160 64 | gramů kcal | |
jablka | 450 275 | gramů kcal | |
majonéza | 250 1700 | gramů kcal | |
tuňák konzervovaný v rostlinném oleji | 160 452 | gramů kcal | |
vejce slepičí | 2 176 | kusy kcal |
Recept
1.
tuňák konzervovaný v rostlinném oleji 160 gramů • vejce slepičí 2 kusy
Tuňáka z konzervy vysypeme i s olejem, ve kterém je konzervovaný, do misky. Vajíčka uvaříme a natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme.


3.
Přidáme a zlehka zamícháme připravená vajíčka pokrájená nadrobno.




Dobrou chuť!