Národní kuchyně
Více
SUCHÉ PEČIVO
Oříškové kuličky v pistáciích
Arašídové minivěžičky
ZÁKUSKY
Arašídové sendviče z listového těsta
Karamelovo čokoládové oplatky s arašídy
Linecké arašídové tolary
KOLÁČE
Arašídový koláč
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Oříšková pšeničná kaše
RÝŽE
Špenátová rýže
Arašídové griliášky
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Nepečený mrkvový dort s banánovým krémem
RYBÍ SALÁTY
Ledový salát s tuňákem
OVOCNÉ SALÁTY
Pomerančový salát s hroznovým vínem a chalvou
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit