svetvemne.cz

Tuňáková pomazánka

    

Chutná pomazánka z konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě. Vhodná na chléb i rohlíky, ke snídani i večeři, ale i jako chuťovka či předkrm.

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Kategorie:    

 

 
 
cibule40gramů
máslo50gramů
sýr tavený80gramů
sůl½čajové lžičky
tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě180gramů
vejce slepičí4kusy

1. 

vejce slepičí 4 kusy

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout ve studené vodě a očistíme.

2. 

tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě 180 gramů

Konzervu tuňáka otevřeme a obsah i se šťávou vylijeme do nádoby na mixování.

3. 

cibule 40 gramů  sůl ½ čajové lžičky  máslo 50 gramů  sýr tavený 80 gramů

Cibuli očistíme, nakrájíme a vsypeme k tuňákovi. Přidáme sůl, máslo, sýr a vejce.

4. 

Všechny ingredience do pěny rozmixujeme pomocí některého z druhů mixérů

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit