svetvemne.cz

Tuňáková pomazánka

     

Chutná pomazánka z konzervovaného tuňáka ve vlastní šťávě. Vhodná na chléb i rohlíky, ke snídani i večeři, ale i jako chuťovka či předkrm.

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Kategorie:    

 

 
 
Cibule40gramů
Máslo50gramů
Sýr tavený80gramů
Sůl½čajové lžičky
Tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě180gramů
Vejce slepičí4kusy

1. 

vejce slepičí 4 ks

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout ve studené vodě a očistíme.

2. 

tuňák konzervovaný ve vlastní šťávě 180 g

Konzervu tuňáka otevřeme a obsah i se šťávou vylijeme do nádoby na mixování.

3. 

cibule 40 g  sůl ½ ČL  máslo 50 g  sýr tavený 80 g

Cibuli očistíme, nakrájíme a vsypeme k tuňákovi. Přidáme sůl, máslo, sýr a vejce.

4. 

Všechny ingredience do pěny rozmixujeme pomocí některého z druhů mixérů

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit