Národní kuchyně
Více
DORTY
Karamelový dort
KOLÁČE
Pěnový jablečný koláč
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové plněné chlebíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Špaldové langoše
Špenátovo brynzové chuťovky
Brynzové kroupy s chřestem
POMAZÁNKY
Brynzová pomazánka
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
Chalupářské langoše
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jablky
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit