Národní kuchyně▼
Více▼
DORTY
Karamelový dort
Zuzka 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
KOLÁČE
Pěnový jablečný koláč
Zuzka 60 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové plněné chlebíčky
Dada 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Špaldové langoše
Zuzka 50 min. nízká
Špenátovo brynzové chuťovky
Dada 45 min. nízká
Brynzové kroupy s chřestem
Zuzka 35 min. střední
POMAZÁNKY
Brynzová pomazánka
Dada 15 min. nízká
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
Dada 20 min. nízká
Chalupářské langoše
Dada — vysoká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jablky
Dada 30 min. střední
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit