Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Maďarský guláš
MASOVÉ POLÉVKY
Hovězí polévka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Kávový zákusek
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
Žampionová omáčka s knedlíkem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná fazolová polévka
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Balkánský koláč z listového těsta
KOLÁČE
Tvarohový sypaný koláč
Křehký tvarohový šnek
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Česneková polévka s bramborami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit