Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Dada 1 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Hovězí polévka
Dada 2 h. 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
ROLÁDY
Štafetky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
KACHNÍ MASO
Pečená kachní křídla
KOLÁČE
Lité jablečné buchty
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Telecí vývar se zeleninou
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit