Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Dada 2 h. střední
Zobrazit recept
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Dada 1 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Hovězí polévka
Dada 2 h. 30 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
ZÁKUSKY
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Tvarohové pité
VEPŘOVÉ MASO
Karbanátky s rohlíkem
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
ZAVAŘENINY
Hroznový džem
Opékané žampiony s bramborami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit