Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Segedínský guláš s hovězím masem
Dada 2 h. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dýňový prívarok s hovězími řízky
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Dada 1 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Hovězí polévka
Dada 2 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Citronové řezy
KUŘECÍ MASO
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie