Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Zázvorová omáčka
VEPŘOVÉ MASO
Masové kuličky v ďábelské omáčce
RIZOTO
Kuřecí rizoto
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
BEZMASÁ JÍDLA
Brokolice zapečená se sýrem
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
KOLÁČE
Prošívaná deka
Nanukové řezy
Tvarohovo-kakaový koláč
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Čokoládovo-ořechové řezy
Jablečné taštičky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit