Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Zázvorová omáčka
VEPŘOVÉ MASO
Masové kuličky v ďábelské omáčce
RIZOTO
Kuřecí rizoto
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
BEZMASÁ JÍDLA
Brokolice zapečená se sýrem
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit