Olivové crostini

Italská chuťovka.
recept,fotorecept,olivy zelené,bageta,Slané chuťovky,Recepty italské kuchyně,Bezlaktózové
Slané chuťovky
Recepty italské kuchyně
Ingredience
Ingredience
bageta | 2 ?? | kusy kcal | |
chilli paprička sušená | 1 ?? | kus kcal | |
filety sardelová | 2 ?? | kusy kcal | |
kapary | 1 44 | polévková lžíce kcal | |
olej olivový | 0 ?? | kcal | |
olivy zelené | 175 280 | gramů kcal | |
pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
česnek | 4 22 | stroužky kcal |
Recept
1.
česnek 4 stroužky • chilli paprička sušená 1 kus • filety sardelová 2 kusy
Česnek oloupeme a rozmixujeme ho s nakrájenými sardelovými filety. Přidáme nadrobno nakrájenou sušenou chilli papričku.

2.
olivy zelené 175 gramů • kapary 1 polévková lžíce • olej olivový
Olivy a kapary necháme okapat. Přidáme do mixéru a vše spolu najemno rozmixujeme. Přidáme tolik oleje, aby vznikla konzistentní směs.

4.
bageta 2 kusy
Bagetu nakrájíme na plátky, opečeme z obou stran na oleji do křupava. Potřeme olivovou pastou a podáváme.

Dobrou chuť!