Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Dada 60 min. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Zázvorová omáčka
Dada 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Masové kuličky v ďábelské omáčce
Jurgason 50 min. střední
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Jurgason 45 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
Michal 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
Zuzka 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Brokolice zapečená se sýrem
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit