RECEPTY

Mrkvová ostro-kyselá polévka

Mrkvová ostro-kyselá polévka

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

recept,fotorecept,mrkev,tofu uzené,Zeleninové polévky,Čínská kuchyně,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónní recepty

Zeleninové polévky

Čínská kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

bujón hovězí

20

33

gramů

kcal

chilli paprička sušená

0

??

kcal

houby sušené čínská směs

10

27

gramů

kcal

mrkev

250

113

gramů

kcal

ocet

4

26

polévkové lžíce

kcal

tofu uzené

150

237

gramů

kcal

vejce slepičí

1

88

kus

kcal

voda

1

0

litr

kcal

voda

1

0

decilitr

kcal

škrob bramborový

3

12

čajové lžičky

kcal

 

Recept

1. 

voda 1 litr  bujón hovězí 20 gramů  houby sušené čínská směs 10 gramů  mrkev 250 gramů  chilli paprička sušená

Do hrnce dáme vařit vodu, bujóny (nebo vývar) a houby. Přidáme mrkev nakrájenou na menší kousky nebo tenká kolečka. Chilli papričku nakrájíme nadrobno a přidáme do hrnce.

Do hrnce dáme vařit vodu, bujóny (nebo vývar)...

2. 

tofu uzené 150 gramů  ocet 4 polévkové lžíce

Po cca 15 minutách vaření, kdy mrkev změkne, přidáme uzené tofu a ocet podle chuti.

3. 

škrob bramborový 3 čajové lžičky  voda 1 decilitr  vejce slepičí 1 kus

Škrob rozmícháme v misce s malým množstvím vody a vmícháme do hrnce k polévce. Nakonec za pomalého míchání vlijeme rozmixované vejce.

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit