RECEPTY

Jarní čínská polévka

Jarní čínská polévka

recept,fotorecept,hlíva ústřičná,zelenina zmrazená (asijská zeleninová směs),Zeleninové polévky,Čínská kuchyně,Bezlaktózové

Zeleninové polévky

Čínská kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

hlíva ústřičná100gramů
koření Čínská směs1čajová lžička
olej olivový3polévkové lžíce
omáčka ústřičná2polévkové lžíce
pórek50gramů
sójová omáčka3polévkové lžíce
sůl1čajová lžička
těstoviny - nudle polévkové50gramů
voda2litry
zelenina zmrazená (asijská zeleninová směs)200gramů

 

Recept

1. Pórek

olej olivový 3 polévkové lžíce  pórek 50 gramů

Pórek omyjeme, nakrájíme na kolečka a osmahneme na oleji.

2. Hlíva

hlíva ústřičná 100 gramů

Hlívu omyjeme, nakrájíme nadrobno a přidáme k pórku. Zamícháme a chvíli osmahneme.

3. Zelenina

zelenina zmrazená (asijská zeleninová směs) 200 gramů  sůl 1 čajová lžička  koření Čínská směs 1 čajová lžička  sójová omáčka 3 polévkové lžíce  omáčka ústřičná 2 polévkové lžíce  voda 2 litry  těstoviny - nudle polévkové 50 gramů

Přidáme míchanou zeleninu, sůl, kořenící čínskou směs, sójovou omáčku, ústřicovou omáčku a vodu. Vaříme 20 minut. Odstavíme z ohně, přisypeme instantní těstovinové nudle a necháme 10 minut pod pokličkou odstát. Promícháme a podáváme.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie