Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Restované houby Shimeji Bunapi
Špaldové langoše
Tofu v trojobalu
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
Kofty z červené řepy
Zeleninové kedlubnovo-cuketové placky
Bramborové langoše
Chalupářské langoše
Sýrovo - cuketové placky
Seitan s hráškem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit