Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Restované houby Shimeji Bunapi
Špaldové langoše
Tofu v trojobalu
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
Kofty z červené řepy
Zeleninové kedlubnovo-cuketové placky
Bramborové langoše
Chalupářské langoše
Sýrovo - cuketové placky
Seitan s hráškem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit