Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Michal 50 min. střední
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
Špaldové langoše
Zuzka 50 min. nízká
Tofu v trojobalu
Michal 20 min. střední
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
Michal 1 h. 30 min. střední
Kofty z červené řepy
Zeleninové kedlubnovo-cuketové placky
Bramborové langoše
Dada — střední
PALAČINKY
Mascarpone palačinky
Michal 40 min. nízká
Chalupářské langoše
Dada — vysoká
Sýrovo - cuketové placky
Seitan s hráškem
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
Dada 40 min. střední
Smažený patizon
Michal — nízká
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Květák v mandžuské omáčce
Kvašáky - kvašené okurky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Sójový salát se zeleninou
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
TĚSTOVINY
Špagety s nivovou omáčkou
Šunkové fleky s cibulkou
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
Čokoládově kokosová bábovka s ořechy
Nekynuté jogurtové koblihy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit