Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Michal 50 min. střední
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
Špaldové langoše
Zuzka 50 min. nízká
Tofu v trojobalu
Michal 20 min. střední
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
Michal 1 h. 30 min. střední
Kofty z červené řepy
Zeleninové kedlubnovo-cuketové placky
Bramborové langoše
Dada — střední
PALAČINKY
Mascarpone palačinky
Michal 40 min. nízká
Chalupářské langoše
Dada — vysoká
Sýrovo - cuketové placky
Seitan s hráškem
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
Dada 40 min. střední
Smažený patizon
Michal — nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit