Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Fazolové bramboráky s bazalkou
Dada 60 min. střední
RIZOTO
Mrkvové rizoto
Michal 50 min. střední
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
Špaldové langoše
Zuzka 50 min. nízká
Tofu v trojobalu
Michal 20 min. střední
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
Michal 1 h. 30 min. střední
Kofty z červené řepy
Zeleninové kedlubnovo-cuketové placky
Bramborové langoše
Dada — střední
Chalupářské langoše
Dada — vysoká
Sýrovo - cuketové placky
Seitan s hráškem
Michal 40 min. nízká
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
Dada 40 min. střední
Smažený patizon
Michal — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Polévka z velké strakaté fazole
Citronové řezy
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie