Dušené medové zelí
Bílé zelí se sladkou medovou chutí je vynikající příloha k pečené kachně.
recept,fotorecept,zelí bílé,med,Zeleninové přílohy,,Bezlepkové,Bezlaktózové
Zeleninové přílohy
Ingredience
Ingredience
cibule | 200 | gramů | |
kmín drcený | 1 | čajová lžička | |
med | 80 | gramů | |
ocet | 4 | polévkové lžíce | |
olej slunečnicový | 30 | mililitrů | |
sůl | 1.5 | čajové lžičky | |
sůl | - | ||
zelí bílé | 1400 | gramů |
Recept

2.
cibule 200 gramů • olej slunečnicový 30 mililitrů • med 80 gramů
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a opečeme na oleji. Přidáme med.

3.
sůl 1.5 čajové lžičky • kmín drcený 1 čajová lžička
Když se med rozpustí přidáme zelí, sůl a kmín. Zakryjeme a za občasného míchání dusíme do změknutí.

Dobrou chuť!