Dušené medové zelí

Bílé zelí se sladkou medovou chutí je vynikající příloha k pečené kachně.
recept,fotorecept,zelí bílé,med,Zeleninové přílohy,,Bezlaktózové,Bezlepkové
Zeleninové přílohy
Ingredience
Ingredience
cibule | 200 88 | gramů kcal | |
kmín drcený | 1 1 | čajová lžička kcal | |
med | 80 263 | gramů kcal | |
ocet | 4 26 | polévkové lžíce kcal | |
olej slunečnicový | 30 270 | mililitrů kcal | |
sůl | 1.5 0 | čajové lžičky kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
zelí bílé | 1400 406 | gramů kcal |
Recept

2.
cibule 200 gramů • olej slunečnicový 30 mililitrů • med 80 gramů
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a opečeme na oleji. Přidáme med.

3.
sůl 1.5 čajové lžičky • kmín drcený 1 čajová lžička
Když se med rozpustí přidáme zelí, sůl a kmín. Zakryjeme a za občasného míchání dusíme do změknutí.

Dobrou chuť!