Medová dýně se skořicí

Sladká pečená dýně, je ta nejlepší zdravá a voňavá chuťovka :)
recept,fotorecept,dýně na pečení,Zeleninové přílohy,,Bezlaktózové,Bezlepkové
Zeleninové přílohy
Ukuchtil
Počet porcí
6
Hmotnost porce
584 g
Energie porce
175 kcal
Čas přípravy
1 h. 40 min.
Obtížnost
nízká
Recept

2.
Naskládáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct na 45 minut při teplotě asi 200 ° C.

3.
Rozpustíme med a každý měsíček dýně medem potřeme.

4.
Posypeme skořicí a dáme do trouby na dalších 30 - 45 minut dopékat.

5.
Vychlazenou dýni konzumujeme oloupanou. Případně ji ze slupky stahujeme lžičkou, nebo rovnou odkusujeme a slupka nám zůstane :)

Dobrou chuť!