RECEPTY

Houbové závitky s mletým masem

Houbové závitky s mletým masem

recept,fotorecept,vepřové mleté maso,šunka schwarzwaldská,Vepřové maso

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

3

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Kategorie

Vepřové maso  

 

Ingredience

Ingredience

mléko80mililitrů
olej olivový2polévkové lžíce
rohlík bílý1kus
sůl1čajová lžička
tymián-
vepřové mleté maso300gramů
česnek2stroužky
šunka schwarzwaldská100gramů
žampiony100gramů

 

Recept

1. 

žampiony 100 gramů  česnek 2 stroužky  olej olivový 2 polévkové lžíce  tymián

Žampiony omyjeme, nakrájíme na tenké plátky. Stroužky česneku očistíme a také je nakrájíme na tenké plátky. Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme žampiony a česnek. Rychle osmažíme a chvíli podusíme, dokud se voda neodpaří. Dochutíme špetkou tymiánu.

2. 

mléko 80 mililitrů  rohlík bílý 1 kus

Do misky nalijeme mléko. Do mléka namočíme natrhaný rohlík. Rohlík se nám v misce s mlékem rozmočí.

3. 

vepřové mleté maso 300 gramů  sůl 1 čajová lžička

Do mísy dáme mleté vepřové maso, sůl, rozmočený rohlík. Vše spolu rukou dobře promícháme.

4. 

Přidáme houby s česnekem. Promícháme. Vytvarujeme střední karbanátky.

5. 

šunka schwarzwaldská 100 gramů

Každý karbanátek obalíme v plátku schwarzwaldské šunky. Vložíme je do vymazaného pekáče. Pečeme zakryté na 180 °C asi 20 minut. Na 10 minut pekáč odkryjeme, šunka se pěkně dokřupava opeče. Podáváme s vařenými bramborami.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie