Středomořské karbanátky
Netradiční karbanátky plné sýra a chutných oliv.
recept,fotorecept,vepřové mleté maso,sýr Feta,olivy s papričkou,Vepřové maso
Vepřové maso
Kategorie
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
mléko | 80 | mililitrů | |
olej slunečnicový | 4 | polévkové lžíce | |
olivy s papričkou | 60 | gramů | |
rajčata | 1 | kus | |
rohlík bílý | 1 | kus | |
rukola | 40 | gramů | |
sýr Feta | 80 | gramů | |
sůl | - | ||
vepřové mleté maso | 500 | gramů |
Recept
1.
mléko 80 mililitrů • rohlík bílý 1 kus
Do misky nalijeme mléko. Do mléka namočíme natrhaný rohlík. Rohlík se nám v misce s mlékem rozmočí.
2.
vepřové mleté maso 500 gramů • sůl
Do mísy dáme mleté vepřové maso, sůl, rozmočený rohlík. Vše spolu rukou dobře promícháme.
3.
rajčata 1 kus • sýr Feta 80 gramů • olivy s papričkou 60 gramů
Rajče a sýr nakrájíme na kostičky, olivy na menší oválné kousky.
5.
olej slunečnicový 4 polévkové lžíce
Vytváříme karbanátky, které buď v oleji na pánvi smažíme, nebo opékáme na grilu, až je maso hotové.
Dobrou chuť!