RECEPTY

Středomořské karbanátky

Středomořské karbanátky

Netradiční karbanátky plné sýra a chutných oliv.

recept,fotorecept,vepřové mleté maso,sýr Feta,olivy s papričkou,Vepřové maso

Vepřové maso

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Kategorie

Vepřové maso  

 

Ingredience

Ingredience

mléko80mililitrů
olej slunečnicový4polévkové lžíce
olivy s papričkou60gramů
rajčata1kus
rohlík bílý1kus
rukola40gramů
sýr Feta80gramů
sůl-
vepřové mleté maso500gramů

 

Recept

1. 

mléko 80 mililitrů  rohlík bílý 1 kus

Do misky nalijeme mléko. Do mléka namočíme natrhaný rohlík. Rohlík se nám v misce s mlékem rozmočí.

2. 

vepřové mleté maso 500 gramů  sůl

Do mísy dáme mleté vepřové maso, sůl, rozmočený rohlík. Vše spolu rukou dobře promícháme.

3. 

rajčata 1 kus  sýr Feta 80 gramů  olivy s papričkou 60 gramů

Rajče a sýr nakrájíme na kostičky, olivy na menší oválné kousky.

4. 

rukola 40 gramů

Sýr, olivy, rajče a rukolu vmícháme do masa. Pořádně promícháme.

5. 

olej slunečnicový 4 polévkové lžíce

Vytváříme karbanátky, které buď v oleji na pánvi smažíme, nebo opékáme na grilu, až je maso hotové.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie