Středomořské karbanátky

Netradiční karbanátky plné sýra a chutných oliv.
recept,fotorecept,vepřové mleté maso,sýr Feta,olivy s papričkou,Vepřové maso
Vepřové maso
Kategorie
Vepřové maso ›Ingredience
Ingredience
mléko | 80 39 | mililitrů kcal | |
olej slunečnicový | 4 540 | polévkové lžíce kcal | |
olivy s papričkou | 60 80 | gramů kcal | |
rajčata | 1 ?? | kus kcal | |
rohlík bílý | 1 ?? | kus kcal | |
rukola | 40 10 | gramů kcal | |
sýr Feta | 80 211 | gramů kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vepřové mleté maso | 500 1300 | gramů kcal |
Recept
1.
mléko 80 mililitrů • rohlík bílý 1 kus
Do misky nalijeme mléko. Do mléka namočíme natrhaný rohlík. Rohlík se nám v misce s mlékem rozmočí.

2.
vepřové mleté maso 500 gramů • sůl
Do mísy dáme mleté vepřové maso, sůl, rozmočený rohlík. Vše spolu rukou dobře promícháme.

3.
rajčata 1 kus • sýr Feta 80 gramů • olivy s papričkou 60 gramů
Rajče a sýr nakrájíme na kostičky, olivy na menší oválné kousky.


5.
olej slunečnicový 4 polévkové lžíce
Vytváříme karbanátky, které buď v oleji na pánvi smažíme, nebo opékáme na grilu, až je maso hotové.

Dobrou chuť!