RECEPTY

Tilapie v parmezánu

Tilapie v parmezánu

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Chutné rybí filety obalené v kořeněném strouhaném parmezánu.

recept,fotorecept,tilapie - filety,sýr Parmezán,Ryby,Bezlepkové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Ingredience

Ingredience

citronová kůra

1

4

čajová lžička

kcal

paprika červená mletá

1

16

čajová lžička

kcal

pepř černý mletý

½

9

čajové lžičky

kcal

petrželová nať

0

??

kcal

sýr Parmezán

120

471

gramů

kcal

sůl

0

??

kcal

tilapie - filety

1

960

kilogram

kcal

 

Recept

1. 

tilapie - filety 1 kilogram  sůl

Čerstvé filety tilapie omyjeme, zmrazené necháme nejprve rozmrazit a také omyjeme. Dobře osušíme. Jemně osolíme z obou stran.

Čerstvé filety tilapie omyjeme, zmrazené...

2. 

sýr Parmezán 120 gramů  citronová kůra 1 čajová lžička

Sýr nastrouháme najemno a přidáme k němu nastrouhanou kůru z chemicky neošetřeného citronu.

Sýr nastrouháme najemno a přidáme k němu...

3. 

paprika červená mletá 1 čajová lžička  pepř černý mletý ½ čajové lžičky

Přimícháme koření.

Přimícháme koření....

4. 

Filety postupně potřeme z obou stran olejem...

Filety postupně potřeme z obou stran olejem......

5. 

... a obalíme je v připraveném sýru.

... a obalíme je v připraveném sýru....

6. 

petrželová nať

Dáme na plech vyložený alobalem a posypeme podle chuti nasekanou petrželkou. Pečeme v rozehřáté troubě 10-15 minut při teplotě 200 °C,

Dáme na plech vyložený alobalem a posypeme...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit