RECEPTY

Platýs s bylinkovým máslem

Platýs s bylinkovým máslem

Pikantní máslo dodá platýsovi chuťový půvab.

recept,fotorecept,platýs,Ryby,Bezlepkové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

1

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

Kategorie

Ryby  Bezlepkové  

 

Ingredience

Ingredience

Bylinkové máslo recept20gramů
koření na ryby-
olej olivový15mililitrů
platýs1kus
pórek150gramů
sůl-

 

Recept

1. 

platýs 1 kus

Platýse opláchneme. Odstraníme z něj vnitřnosti a odřízneme ploutve. Necháme jen část ocasní ploutve. Do kůže uděláme pár zářezů na zádech, aby si ryba při pečení udržela tvar.

2. 

pórek 150 gramů  olej olivový 15 mililitrů

Pórek nakrájíme na kolečka. Zapékací mísu vymažeme olejem, rozložíme pórek.

3. 

sůl  koření na ryby  Bylinkové máslo recept 20 gramů

Platýse osolíme a z obou stran opepříme. Vložíme do zapékací mísy, přikryjeme alobalem. Pečeme 25 minut při teplotě 180 °C. Rybu podáváme s bylinkovým máslem a dušenou brokolicí.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie