Národní kuchyně
Více
SUCHÉ PEČIVO
Vánoční ježci se švestkami
KOLÁČE
Koláč s borůvkami a mascarpone
RYBY
Tilapie v parmezánu
ZÁKUSKY
Krémový třešňový zákusek
SLADKÉ SNÍDANĚ
Vánoční štola
DORTY
Nepečený tvarohový dort
Dýňový koláč
Slovenské pampúšiky s jahodovým krémem
Tvarohový trhanec
ŠTRÚDLY
Překládaný štrúdl
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohové fánky
Kolečka s ořechovým sněhem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit