RECEPTY

Pizza

Pizza

Výborná pizza z těsta doporučeného italským kuchařem.

recept,fotorecept,mouka hladká,rajský protlak,šunka,žampiony,Slané koláče,Pizza,Recepty italské kuchyně

Slané koláče

Recepty italské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

16

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

cibule-
droždí čerstvé42gramů
kukuřice sterilovaná-
mouka hladká1kilogram
olej slunečnicový4polévkové lžíce
olej slunečnicový-
oregano-
rajský protlak500gramů
sardinky v oleji-
sýr Eidam -
sůl1polévková lžíce
voda600mililitrů
zelenina zmrazená (mrkev, hrášek, kukuřice)-
česnek-
šunka-
žampiony-

 

Recept

1. 

mouka hladká 1 kilogram  sůl 1 polévková lžíce  droždí čerstvé 42 gramů  olej slunečnicový 4 polévkové lžíce  voda 600 mililitrů

Z mouky, soli, droždí, oleje a vlažné vody vypracujte těsto, které necháme na teplém místě vykynout.

2. 

olej slunečnicový  česnek  rajský protlak 500 gramů

Těsto rozdělíme na 4 části.Plech si potřeme olejem a jednu část těsta tence roztáhneme, rozválíme na plechu. Můžeme také těsto rozválet na pomoučeném vále a dát ho na plech vyložený papírem na pečenie. Potřeme ho utřeným česnekem a rajským protlakem.

3. 

šunka  sardinky v oleji  kukuřice sterilovaná  zelenina zmrazená (mrkev, hrášek, kukuřice)  žampiony  cibule  sýr Eidam   oregano

Na těsto klademe různé ingredience podle toho, jakou pizzu si chceme připravit (šunkovou, rybí, kukuřičnou, zeleninovou, žampionovou, cibulovou ...), posypeme sýrem, oreganem a upečeme v předem rozehřáté troubě na 200 °C cca 20-25 minut.

4. 

Pizzu podáváme teplou nakrájenou na trojúhelníky.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie