Špagety Aglio e Olio

Tradiční italské špagety s česnekem a olejem. Ochucené jsou pepřem, solí a chilli.
recept,fotorecept,těstoviny - Špagety,česnek,olej olivový,petrželová nať,paprička chili čerstvá,Těstoviny,Recepty italské kuchyně,Bezlaktózové,Sezónní recepty
Těstoviny
Recepty italské kuchyně
Ingredience
Ingredience
olej olivový | 50 440 | mililitrů kcal | |
paprička chili čerstvá | 0 ?? | kcal | |
pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
petrželová nať | 0 ?? | kcal | |
sůl | 1 0 | čajová lžička kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
těstoviny - Špagety | 200 726 | gramů kcal | |
voda | 1.5 0 | litru kcal | |
česnek | 4 22 | stroužky kcal |
Recept
1.
těstoviny - Špagety 200 gramů • voda 1.5 litru • sůl 1 čajová lžička
Špagety dáme vařit (dle návodu) do osolené vařící vody přibližně 5 minut.



4.
Špagety scedíme.

5.
paprička chili čerstvá • pepř černý mletý • sůl
Potom špagety vrátíme do suchého hrnce a přilijeme olej s česnekem. Přidáme chilli, pepř a sůl. Opatrně promícháme.


Dobrou chuť!