RECEPTY

Zelné kofty

Zelné kofty

Veganské, smažené, zelné "karbanátky" oblíbené nejen v indické kuchyni. Podáváme s rýží, bramborami, omáčkami či saláty.

recept,fotorecept,zelí bílé, mouka cizrnová hladká,Bezmasá jídla,Recepty indické kuchyně,Vegetariánské recepty,Veganské recepty,Bezlepkové

Bezmasá jídla

Recepty indické kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

14

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

mouka cizrnová hladká140gramů
Brambory s cizrnou recept-
Jablečný kořeněný salát recept-
kmín mletá½čajové lžičky
olej řepkový-
sůl1čajová lžička
zelí bílé800gramů

 

Recept

1. 

zelí bílé 800 gramů  sůl 1 čajová lžička  kmín mletá ½ čajové lžičky

Zelí nastrouháme, osolíme, okmínujeme a promícháme. Necháme asi půl hodiny odstát.

2. 

Ze zelí scedíme vodu, kterou pustilo a vymačkáme ji snadno rukama.

3. 

mouka cizrnová hladká 140 gramů

Přidáme mouku, promícháme...

4. 

... a vytvoříme středně velké, tužší kuličky,

5. 

olej řepkový

Kuličky osmažíme ponořené v oleji.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie