Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Česnekovo zázvorové kuřecí řízky
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Plněná veganská tykev
Tofu-lilkové burgry s mrkví
CUKROVINKY
Vařené cizrnové kuličky s kokosem
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
Zelné kofty
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Cizrnové kuličky s mandlemi
Pečené zelí
Bramborové placky s kysaným zelím a žampiony
SUCHÉ PEČIVO
Kardamomové indické sušenky
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit