Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Česnekovo zázvorové kuřecí řízky
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Plněná veganská tykev
Tofu-lilkové burgry s mrkví
CUKROVINKY
Vařené cizrnové kuličky s kokosem
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
Zelné kofty
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Cizrnové kuličky s mandlemi
Pečené zelí
Bramborové placky s kysaným zelím a žampiony
SUCHÉ PEČIVO
Kardamomové indické sušenky
ZÁKUSKY
Obliž prst
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Ananasové řezy
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Fučka
Silvestrovské škvarkové pagáčky
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Pařížské rohlíčky
Rybí karbanátky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie