Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Česnekovo zázvorové kuřecí řízky
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
Plněná veganská tykev
Tofu-lilkové burgry s mrkví
CUKROVINKY
Vařené cizrnové kuličky s kokosem
Smažený květák v cizrnovém těstíčku
Zelné kofty
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Cizrnové kuličky s mandlemi
Pečené zelí
Bramborové placky s kysaným zelím a žampiony
SUCHÉ PEČIVO
Kardamomové indické sušenky
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie