svetvemne.cz

Camembertová pomazánka s cibulí

    

Výborná pomazánka, která je nejchutnější s čerstvým celozrnným chlebem, ale také s křupavým bílým rohlíkem. Vhodná i na jednohubky.

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

střední

 

 

 
 
cibule60gramů
máslo20gramů
paprika červená mletá-
pepř černý mletý¼čajové lžičky
smetana kyselá (14-18% tuku)60gramů
sýr Camembert250gramů
sůl¼čajové lžičky

1. 

sýr Camembert 250 gramů

Sýr nakrájíme na malé kostičky.

2. 

cibule 60 gramů

Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme.

3. 

máslo 20 gramů  sůl ¼ čajové lžičky  pepř černý mletý ¼ čajové lžičky

K sýru přidáme cibuli, změklé máslo, sůl a pepř. Vidličkou rozmačkáme.

4. 

smetana kyselá (14-18% tuku) 60 gramů

Přidáme smetanu...

5. 

... vidličkou dobře umícháme...

6. 

paprika červená mletá

... a můžeme podávat. Podle chuti posypeme mletou červenou paprikou.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit