RECEPTY

Jablečný kořeněný salát

Jablečný kořeněný salát

Seb ka raita - jablečný salát s kořením a jogurtem. Navzdory obsahu koření, v jinak sladkém salátu, není pikantní chuť cítit. Salát se podává k různým jídlům v indické kuchyni, doplňuje a vyrovnává chutě.

recept,fotorecept,jablka,jogurt bílý 3,5% tuku,Ovocné saláty,Recepty indické kuchyně,Vegetariánské recepty,Bezlepkové

Ovocné saláty

Recepty indické kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

koření římský kmín mletý - jeera¼čajové lžičky
citronová šťáva1polévková lžíce
cukr třtinový2čajové lžičky
jablka450gramů
jogurt bílý 3,5% tuku150gramů
pepř černý mletý½čajové lžičky
sůl½čajové lžičky

 

Recept

1. 

jablka 450 gramů

Jablka omyjeme a nastrouháme i se slupkou.

2. 

citronová šťáva 1 polévková lžíce  cukr třtinový 2 čajové lžičky  pepř černý mletý ½ čajové lžičky  koření římský kmín mletý - jeera ¼ čajové lžičky  sůl ½ čajové lžičky

Přimícháme uvedené ingredience.

3. 

jogurt bílý 3,5% tuku 150 gramů

Přidáme jogurt a promícháme.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie