Králičí játra s jablky

Skvělý oběd či večeře z králičích jater. Podáváme s rýží a s chutnou sladkou přílohou z jablek, plněných brusinkovým džemem.
recept,fotorecept,králičí játra,Zaječí a králičí maso
Zaječí a králičí maso
Kategorie
Zaječí a králičí maso ›Ingredience
Ingredience
Rýže na másle recept | 0 ?? | kcal | |
cibule | 200 88 | gramů kcal | |
cukr třtinový | 0 ?? | kcal | |
džem brusinkový | 0 ?? | kcal | |
jablka | 2 183 | kusy kcal | |
králičí játra | 500 750 | gramů kcal | |
mouka hladká | 60 209 | gramů kcal | |
olej slunečnicový | 3 405 | polévkové lžíce kcal | |
pepř černý mletý | 1 17 | čajová lžička kcal | |
voda | 500 0 | mililitrů kcal |
Recept


3.
... a poklademe na plech vyložený pečicím papírem.

4.
Pečeme 30 min. při teplotě 180 °C.



7.
Játra v mouce obalíme.

8.
cibule 200 gramů • olej slunečnicový 3 polévkové lžíce
Cibuli oloupeme, nadrobno nakrájíme a osmahneme na oleji.

9.
Na cibuli z obou stran...

10.
...opečeme játra.


12.
Játra vyjmeme ze šťávy.


14.
Játra vrátíme do pánve a zalijeme omáčkou. Převaříme a můžeme podávat.

Dobrou chuť!