Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované tofu s česnekem a kari
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová kari omáčka
Kuřecí prsa v kari a zázvoru
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehno na kari
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Kuřecí maso na čínský způsob
Kuře na španělský způsob
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit