Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované tofu s česnekem a kari
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová kari omáčka
Kuřecí prsa v kari a zázvoru
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehno na kari
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Kuřecí maso na čínský způsob
Kuře na španělský způsob
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit