Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované tofu s česnekem a kari
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová kari omáčka
Kuřecí prsa v kari a zázvoru
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehno na kari
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Kuřecí maso na čínský způsob
Kuře na španělský způsob
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
CUKROVINKY
Kokosový kmen
SUCHÉ PEČIVO
Husarské knoflíky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Kolečka s ořechovým sněhem
Špaldové perníky
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
SLANÉ CHUŤOVKY
Sýrové tyčinky z listového těsta
KOLÁČE
Štědrák
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie