Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované tofu s česnekem a kari
Dada — nízká
Zobrazit recept
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová kari omáčka
Dada 35 min. střední
Kuřecí prsa v kari a zázvoru
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehno na kari
Dada — střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Michal 30 min. nízká
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
Pečené kuře s rýží
ZÁKUSKY
Slavnostní jahodové řezy
Kuřecí stehna na cibuli s cuketou
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Karbanátky z červeného zelí
KOLÁČE
Tvarohový koláč s broskvemi
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Medovo-tvarohový koláč
Zeleninová musaka
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit