Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Grilované tofu s česnekem a kari
Dada — nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Jurgason 60 min. střední
VAJÍČKOVÉ SNÍDANĚ
Míchané tofu s ředkví
Michal 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová kari omáčka
Dada 35 min. střední
Kuřecí prsa v kari a zázvoru
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehno na kari
Dada — střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Michal 30 min. nízká
Kuřecí maso na čínský způsob
Jurgason 40 min. nízká
Kuře na španělský způsob
Jurgason 1 h. 30 min. nízká
Kari prsa se zelenými fazolovými lusky
Zuzka 40 min. nízká
RYBY
Aljašská treska s kari omáčkou
Michal 25 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelná tukožroutská polévka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie