Tuňákový salát

Jednoduchý a rychlý salát, když venku vyjde sluníčko a nemáme čas na vaření.
recept,fotorecept,těstoviny - Fusilli (spirály),tuňák konzervovaný v rostlinném oleji,mozzarelové kuličky,kukuřice sterilovaná,Rybí saláty,Bezlaktózové
Rybí saláty
Ingredience
Ingredience
kukuřice sterilovaná | 200 186 | gramů kcal | |
mozzarelové kuličky | 125 307 | gramů kcal | |
pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
rajčata | 2 ?? | kusy kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
tuňák konzervovaný v rostlinném oleji | 185 522 | gramů kcal | |
těstoviny - Fusilli (spirály) | 200 726 | gramů kcal |
Recept
1.
těstoviny - Fusilli (spirály) 200 gramů • rajčata 2 kusy • tuňák konzervovaný v rostlinném oleji 185 gramů • mozzarelové kuličky 125 gramů • kukuřice sterilovaná 200 gramů • pepř černý mletý • sůl
Uvaříme těstoviny, slijeme a promícháme s trochou oleje. K těstovinám přidáme tuňáka i se šťávou, na kostičky nakrájená rajčata, mozzarelu, kukuřici, dosolíme a opepříme podle vlastní chuti. Před podáváním vytáhneme z lednice půl hodiny předem, aby salát nebyl příliš studený.

Dobrou chuť!