svetvemne.cz

Rychlá kuřecí polévka z parního hrnce

    

Při nákupu čerstvých kuřat a jejich zpracování nám často zůstávají hřbety a křídla. Přípravou rychlé polévky v parním hrnci je výborně zužitkujeme.

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
kuřecí hřbety300gramů
kuřecí křídla200gramů
sůl1čajová lžička
sůl-
těstoviny150gramů
zelenina mražená (polévková směs)350gramů

1. 

kuřecí hřbety 300 gramů  kuřecí křídla 200 gramů  sůl 1 čajová lžička

Kuřecí hřbety a křídla omyjeme a vložíme do spodní nádoby parního hrnce. Posolíme.

2. 

zelenina mražená (polévková směs) 350 gramů

Do střední nádoby nasypeme mrazenou zeleninu.

3. 

těstoviny 150 gramů  sůl

Do nádoby na vaření rýže vložíme těstoviny, přidáme sůl, zalijeme vodou a celou nádobku vložíme do třetí parní nádoby. Nastavíme čas páře na 30 minut.

4. 

Kuřecí maso obereme z kostí a vložíme do hrnce. Přidáme zeleninu a scezené těstoviny. Zalijeme vývarem, který nám vznikl v odkapávací nádobě parního hrnce. Podle chuti dosolíme.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit