svetvemne.cz

Rychlá kuřecí polévka z parního hrnce

Rychlá kuřecí polévka z parního hrnce

    

Při nákupu čerstvých kuřat a jejich zpracování nám často zůstávají hřbety a křídla. Přípravou rychlé polévky v parním hrnci je výborně zužitkujeme.

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

nízká

 

 

1. 

kuřecí hřbety 300 gramů  kuřecí křídla 200 gramů  sůl ¾ čajové lžičky

Kuřecí hřbety a křídla omyjeme a vložíme do spodní nádoby parního hrnce. Posolíme.

2. 

zelenina mražená (polévková směs) 350 gramů

Do střední nádoby nasypeme mrazenou zeleninu.

3. 

těstoviny - Fusilli (spirály) 150 gramů  sůl ¼ čajové lžičky

Do nádoby na vaření rýže vložíme těstoviny, přidáme sůl, zalijeme vodou a celou nádobku vložíme do třetí parní nádoby. Nastavíme čas páře na 30 minut.

4. 

Kuřecí maso obereme z kostí a vložíme do hrnce. Přidáme zeleninu a scezené těstoviny. Zalijeme vývarem, který nám vznikl v odkapávací nádobě parního hrnce. Podle chuti dosolíme.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit