Hermelínová pomazánka

Tato jemná pomazánka nemusí být natřena jen na chlebu a pečivu, je vhodná i na plnění zeleniny např. paprik, rajčat či okurek ...
recept,fotorecept,tvaroh jemný nízkotučný,sýr Hermelín,Pomazánky
Pomazánky
Kategorie
Pomazánky ›Ingredience
Ingredience
cibule | 50 22 | gramů kcal | |
máslo | 40 294 | gramů kcal | |
pepř černý mletý | 0 ?? | kcal | |
salám mortadella | 50 143 | gramů kcal | |
sýr Hermelín | 100 331 | gramů kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
tvaroh jemný nízkotučný | 80 72 | gramů kcal | |
vejce slepičí | 1 88 | kus kcal |
Recept
1.
cibule 50 gramů • tvaroh jemný nízkotučný 80 gramů • máslo 40 gramů
Máslo utřeme s jemným tvarohem. Přidáme najemno nakrájenou polovinu malé cibule.

2.
sýr Hermelín 100 gramů • salám mortadella 50 gramů • vejce slepičí 1 kus • pepř černý mletý • sůl
Hermelín, salám a natvrdo uvařené vejce umeleme a smícháme s umíchaným máslem a tvarohem. Pomazánku dochutíme solí a pepřem.

Dobrou chuť!