RECEPTY

Tvarohovo-jablečná buchta

Tvarohovo-jablečná buchta

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Vynikající, rychlý, šťavnatý koláč.

recept,fotorecept,jablka,tvaroh jemný měkký,Štrúdly

Štrúdly

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

cukr krystalový

40

161

gramů

kcal

cukr vanilkový

30

109

gramů

kcal

jablka

250

153

gramů

kcal

skořice mletá

1.5

19

čajové lžičky

kcal

tvaroh jemný měkký

350

417

gramů

kcal

těsto lístkové

275

1100

gramů

kcal

vejce slepičí

1

88

kus

kcal

 

Recept

1. 

jablka 250 gramů  těsto lístkové 275 gramů  cukr krystalový 40 gramů  skořice mletá 1.5 čajové lžičky

255/5000Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. Listové těsto rozvineme na plech. Papír, na kterém bylo těsto svinuté, slouží jako papír na pečení. K jednomu okraji těsta, ne úplně na kraj, navrstvíme vymačkaná jablka. Posypeme je cukrem a skořicí.

255/5000Jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme....

2. 

tvaroh jemný měkký 350 gramů  cukr vanilkový 30 gramů

Tvaroh utřeme s vanilkovým cukrem a navrstvíme ho na jablka.

Tvaroh utřeme s vanilkovým cukrem a navrstvíme...

3. 

Těsto na plechu bez náplně přeložíme přes náplň...

Těsto na plechu bez náplně přeložíme přes...

4. 

vejce slepičí 1 kus

... natřeme rozšlehaným vajíčkem a kratším okrajem buchtu uzavřeme.

... natřeme rozšlehaným vajíčkem a kratším...

5. 

Ostrým nožem nakrojíme nahoře mřížku. Pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 200 °C 20 minut. Po vychladnutí buchtu nakrájíme.

Ostrým nožem nakrojíme nahoře mřížku....

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit