Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Dada — střední
ZÁKUSKY
Makové krémové řezy
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborák na plechu
Dada 60 min. střední
Sladké brambory s cuketou a indickým kořením
Dada 30 min. střední
Jablečno-mandlové nepečené řezy
Dada 45 min. vysoká
MUFFINY
Špaldovo-banánové muffiny
Dada 45 min. střední
ŠTRÚDLY
Tvarohovo-jablečný závin
Dada 40 min. vysoká
TELECÍ MASO
Telecí pečené řízky
Dada 1 h. 20 min. střední
Prívarok z červené čočky s kokosovým mlékem
Dada 35 min. nízká
Seitan s hráškem
Michal 40 min. nízká
Tofu s grilovanou zeleninou a tahini omáčkou
Zuzka — střední
Chalupářské langoše
Dada — vysoká
Smažené telecí řízky
SLANÉ CHUŤOVKY
Rozmarýnové mandlové krekry
Zuzka 40 min. střední
Hokkaido lečo
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Tofu s fazolemi
Michal 30 min. střední
BÁBOVKY
Pohanková bábovka s kokosem
Dada 60 min. vysoká
Cereální bábovka
Dada 40 min. střední
Zeleninové sabdží s cuketou
Celozrnný kuskus se zeleninou
Dada 25 min. střední
Hrachový prívarok s medvědím česnekem
SLADKÁ JÍDLA
Šišky s ořechy
Michal 45 min. střední
Brynzovo-pórková kolečka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
Grenadýrský pochod
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit