Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
Dada 2 h. vysoká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
Zapékané míchané brambory
Dada 1 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Špekáčky na černém pivu
Dada 60 min. vysoká
Sekaná s vejcem
Dada 1 h. 20 min. střední
RÝŽE
Cibulová rýže
Dada 45 min. nízká
Zapečené brambory s masem a zeleninou
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené medové zelí
Vepřenky
Úhrabky
KUŘECÍ MASO
Žampiony s kuřecími játry
Dada 40 min. střední
Pečené zelné závitky
Dada 2 h. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové placky s kukuřicí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Sójový salát se zeleninou
Zuzka 2 h. nízká
Pikantní kuřecí stehna na zelenině
Dada 1 h. 15 min. střední
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KACHNÍ MASO
Kachní játra v cibulové omáčce
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový salát s kukuřicí bez majonézy
Dada 60 min. nízká
Vepřové maso v mrkvové krémové omáčce
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
KRŮTÍ MASO
Krůtí stehna na cibuli
Dada 1 h. 40 min. nízká
Pečené vepřové kuličky
Vepřové maso v jablečné omáčce
Dada 60 min. střední
Dýňové sufflé
Zuzka — střední
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit