Žampiony s kuřecími játry

Podáváme s bagetami opečenými na másle.
recept,fotorecept,kuřecí játra,žampiony,Kuřecí maso
Kuřecí maso
Kategorie
Kuřecí maso ›Ingredience
Ingredience
bageta | 0 ?? | kcal | |
cibule | 250 110 | gramů kcal | |
kmín mletá | ½ 9 | čajové lžičky kcal | |
kuřecí játra | 500 600 | gramů kcal | |
mouka hladká | 1 53 | polévková lžíce kcal | |
máslo | 0 ?? | kcal | |
olej řepkový | 50 450 | mililitrů kcal | |
pepř černý mletý | ½ 9 | čajové lžičky kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
voda | 50 0 | mililitrů kcal | |
česnek | 3 17 | stroužky kcal | |
žampiony | 400 64 | gramů kcal |
Recept
1.
kuřecí játra 500 gramů • mouka hladká 1 polévková lžíce • pepř černý mletý ½ čajové lžičky • kmín mletá ½ čajové lžičky • žampiony 400 gramů
Játra omyjeme a očistíme. Lehce osušíme kuchyňskou papírovou utěrkou, poprášíme moukou, kmínem a kořením. Promícháme.

2.
cibule 250 gramů • olej řepkový 50 mililitrů
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka, rozebereme a osmahneme v hluboké pánvi na oleji.

3.
Přidáme žampiony a promícháme.


5.
Nakonec očistíme česnek a protlačíme ho do obsahu pánve. Promícháme a těsně před podáváním osolíme.

Dobrou chuť!