Národní kuchyně▼
Více▼
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Polévka z červeného zelí
Dada 45 min. střední
Zobrazit recept
BEZMASÁ JÍDLA
Tofu v čočkové omáčce
Michal 45 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Dada 1 h. 30 min. střední
Hovězí plec s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. střední
Hovězí kýta na červeném víně
Michal 2 h. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Pizza šneci z listového těsta
Zuzka 40 min. střední
Cheddarové šunkové růžičky
Zuzka 40 min. nízká
Vegetariánská plněná paprika
Dada 50 min. střední
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
OMÁČKY A PRÍVARKY
Omáčka z vařeného hovězího masa
Dada 30 min. nízká
TELECÍ MASO
Telecí guláš s bramborami
Dada 1 h. 40 min. střední
Telecí kostky na bílém víně
Zeleninové kari
Dada 60 min. vysoká
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Rajská polévka s quinoou
Dada 20 min. střední
Labužnické fazole na cibulce
Michal 30 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Makarony zapečené s květákem, žampiony a gorgonzolou
Pikantní rajčatová omáčka
Dada 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečené zelné závitky
Dada 2 h. střední
Plněné zelné listy
Pizza šunkové trojúhelníčky
Zuzka 1 h. 15 min. střední
Špekáčky na černém pivu
TĚSTOVINY
Lasagne s jemným bešamelem
Jurgason 1 h. 30 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
Kofty z červené řepy
Květák v mandžuské omáčce
ZAVAŘENINY
Nakládaný křen
Chalupářské langoše
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy
SLADKÁ JÍDLA
Švestkové knedlíky z tvarohového těsta
Špagety s nivovou omáčkou
KRŮTÍ MASO
Krůtí špízy v alobalu
Šunkové fleky s cibulkou
Zapečené těstoviny se špenátem
BÁBOVKY
Hokkaido bábovka s tvarohem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit