svetvemne.cz

Hlavní jídla > Omáčky a prívarky

Omáčky a prívarky

 

Kapustový prívarok s bramborami

Kapustový prívarok s bramborami

Klasický recept na přípravu kapustového prívarku ze slovenské kuchyně.Zobrazit více

Rajská omáčka

Rajská omáčka

Jednoduchá příprava rajské omáčky z rajčat z konzervy.Zobrazit více

Čočkovo-bramborový prívarok

Čočkovo-bramborový prívarok

Recept ze slovenské kuchyně - prívarok z čočky a brambor.Zobrazit více

Žampionová omáčka s domácím houskovým knedlíkem

Žampionová omáčka s domácím houskovým knedlíkem

Lahodná žampionová omáčka s acidofilním mlékemZobrazit více

Omáčka z rajčatového protlaku

Omáčka z rajčatového protlaku

Omáčku podáváme k vařenému i pečenému masu, k masovým kuličkám, spolu s knedlíkem nebo vařenými bramborami.Zobrazit více

Špenát připravený z mrazeného špenátu

Špenát připravený z mrazeného špenátu

Tradičně podáváme špenát s vařenými bramborami a volský okem.Zobrazit více

Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu

Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu

Hrachový prívarok je nejchutnější s vařeným uzeným masem, posypaný osmaženou cibulí a s čerstvým voňavým chlebem.Zobrazit více

Bramborovo-sýrová omáčka

Bramborovo-sýrová omáčka

Teplou omáčku podáváme k pečené či grilované rybě nebo masu.Zobrazit více

Cuketový prívarok

Cuketový prívarok

Sytý cuketový přívarok jemné a smetanové chuti, výborně doplněný vařenými vajíčky.Zobrazit více

Patisonový prívarok

Patisonový prívarok

Vynikající recept na přípravu lehkého a velmi chutnéh prívarku z patisonu. Servírujeme ho s křupavou opečenou cibulkou a vajíčkem.Zobrazit více

Čočkový prívarok

Čočkový prívarok

Recept na výborný krémový prívarok z čočky s bramborami a volským okem.Zobrazit více

Prívarok Hokkaido

Prívarok Hokkaido

Recept na lahodný a jemný prívarok z dýně Hokkaido. Hodí se k němu vařené vajíčko, vařené brambory, nebo grilovaná ryba.Zobrazit více

Zázvorová omáčka

Zázvorová omáčka

Vynikající omáčka k pečeným, vařeným, dušeným, ... masům.Zobrazit více

Špenát z čerstvého špenátu

Špenát z čerstvého špenátu

Chuťově vynikající a zdravý špenát pro děti i dospělé, nejen na postní den.Zobrazit více

Švestkovo-smetanová omáčka

Švestkovo-smetanová omáčka

Chutná, sladko-slaná omáčka vhodná k uzenému masu, k pečené kachně i králíkovi.Zobrazit více

Tatarská omáčka ze zakysané smetany

Tatarská omáčka ze zakysané smetany

Lehká tatarská omáčka je vhodná ke smaženým jídlům ze zeleniny.Zobrazit více

Koprová omáčka

Koprová omáčka

Skvělá omáčka pro všechny milovníky voňavého kopru. Podáváme s knedlíkem a vajíčkem vařeným natvrdo.Zobrazit více

Dýňový přívarok s koprem

Dýňový přívarok s koprem

Klasický letní prívarok. Podáváme s vařenými bramborami, karbanátky nebo s volským okem.Zobrazit více

Broskvová omáčka s třtinovým cukrem

Broskvová omáčka s třtinovým cukrem

Chutná sladká omáčka z čerstvých broskví. Vhodná k sušším koláčům bez náplně (perník, vafle ...), případně k některým pokrmům z masa.Zobrazit více

Hroznová omáčka na středověký způsob

Hroznová omáčka na středověký způsob

Chuťově zajímavá hustá omáčka. Je velmi vhodná jako netradiční příloha, spolu s tradičními lokšemi, k pečené kachně.Zobrazit více

 

 
 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit