Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborák na plechu
Dada 60 min. střední
TĚSTOVINY
Fleky s červeným zelím
Dada 30 min. střední
Zelné kofty
Smažený květák v pivním těstíčku
Dada 45 min. střední
TELECÍ MASO
Smažené telecí řízky
Telecí pečené řízky
Dada 1 h. 20 min. střední
RYBY
Smažený kapr
Dada 20 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Smetanový hrachový prívarok
Žraločí steak v pivním těstíčku
Dada 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
ActiFry kuřecí prsa se špenátem
Dada 1 h. 10 min. střední
MUFFINY
Muffiny s hroznovým vínem a švestkami
Zuzka 40 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Smažené hovězí kuličky
Dada 35 min. střední
RIZOTO
Chřestové rizoto
Michal 30 min. střední
Bramboráky s kápií
Dada 60 min. vysoká
KOLÁČE
Meruňková bublanina
KRŮTÍ MASO
Grilované krůtí kousky v žemli
Dada — vysoká
Cuketa na česneku a cibuli
Brynzové špagety
Michal 40 min. střední
Cizrnové placky s koriandrem
Kuřecí čertovy kousky
Dada — nízká
KACHNÍ MASO
Kachní prsa na hruškách
Dada 25 min. střední
Bramborovo-mrkvové placky
Pečená krůtí stehna na červené cibuli
Dada 2 h. střední
Lososový filet s Gomashio
Michal 10 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Grenadýrský pochod
Pečené kuře s rýží
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
Kokosové oplatkové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit