Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Smetanová hlívová omáčka s bramborami
Dada 40 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Plněná bageta s brynzou
Dada — střední
Kuřecí srdce na smetaně
Michal 60 min. nízká
Tofu hlívová omáčka
Dada 30 min. střední
KUŘECÍ MASO
Žampiony s kuřecími játry
BEZMASÁ JÍDLA
Perkelt z hlívy ústřičné
Norika 60 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Jednoduchá kuřecí polévka
Jurgason 2 h. nízká
Bramborové placky se žampiony
Dada 1 h. 30 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové kostky v pórkové omáčce
Dada 60 min. střední
Pečené zelné závitky
Dada 2 h. střední
Pikantní segedínský guláš
Dada 1 h. 20 min. střední
Pečené zelí
Dada 1 h. 30 min. nízká
Smetanový kapustový prívarok s vepřovým masem
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Tofu sekaná
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s rajčaty a masem
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
Vepřové maso se žampiony
Dada 1 h. 10 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Krémový salát ze zelí a červené řepy
Tofu-žampiónová omáčka
Grilovaný hamburger v domácích žemlích
Houbová polévka
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Hlívová polévka se strouháním
Dada 45 min. vysoká
Žampiónové kuličky ve špenátové omáčce
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Bílá fazolová polévka
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Šlehačkový dort s tvarohovými kuličkami
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit