svetvemne.cz

Plněná bageta s brynzou

    

Chutná párty bagetová kolečka.

Ukuchtil

Počet porcí

16

Čas přípravy

Obtížnost

střední

 

Kategorie:   

 

 
 
bageta celozrnná140gramů
brynza200gramů
cibule20gramů
kmín mletá¼čajové lžičky
máslo40gramů
paprika kapie sterilovaná50gramů

1. 

bageta celozrnná 140 gramů

Z hrubší menší bagety odkrojíme konce. Opatrně vydlabeme střídku.

2. Náplň do jedné asi 16 cm části bagety

cibule 20 gramů  máslo 40 gramů  kmín mletá ¼ čajové lžičky

Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Přidáme k ní změklé máslo a kmín. Vymícháme.

Náplň do jedné asi 16 cm části bagety

3. 

brynza 200 gramů

Přimícháme brynzu ...

4. 

paprika kapie sterilovaná 50 gramů

... a nadrobno nakrájenou kapii.

5. 

Bagetu naplníme a zabalíme do alobalu. Uložíme na 24 hodin do chladničky.

6. 

Před podáváním nakrájíme na asi 8-10mm kolečka.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit