Plněná bageta s brynzou

Chutná párty bagetová kolečka.
recept,fotorecept,bageta celozrnná,brynza,Slané chuťovky
Slané chuťovky
Kategorie
Slané chuťovky ›Ingredience
Ingredience
| bageta celozrnná | 140 350 | gramů kcal | |
| brynza | 200 550 | gramů kcal | |
| cibule | 20 9 | gramů kcal | |
| kmín mletá | ¼ 5 | čajové lžičky kcal | |
| máslo | 40 294 | gramů kcal | |
| paprika kapie sterilovaná | 50 27 | gramů kcal |
Recept

2. Náplň do jedné asi 16 cm části bagety
cibule 20 gramů • máslo 40 gramů • kmín mletá ¼ čajové lžičky
Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Přidáme k ní změklé máslo a kmín. Vymícháme.



5.
Bagetu naplníme a zabalíme do alobalu. Uložíme na 24 hodin do chladničky.

6.
Před podáváním nakrájíme na asi 8-10mm kolečka.

Dobrou chuť!























