Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečené uzené vepřové koleno
Dada 1 h. 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
Dada — nízká
KUŘECÍ MASO
Pečená kuřecí játrová paštika
Dada 60 min. střední
CUKROVINKY
Medové karamelové bonbóny
ZÁKUSKY
Kávové laskonky
Zuzka 1 h. 30 min. střední
DORTY
Dort Pavlova
Michal 2 h. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové placky se žampiony
Dada 1 h. 30 min. střední
Nepečený tvarohovo-rýžový dort na Halloween
Dada — vysoká
POMAZÁNKY
Guacamole
Michal 10 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hroznová omáčka na středověký způsob
Dada 35 min. střední
ZAVAŘENINY
Zavařujeme pikantní okurky
Dada — střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Michal 3 h. vysoká
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
Michal 15 min. nízká
Smažená bedla s česnekem
Dada 5 min. nízká
Broskvová omáčka s třtinovým cukrem
Dada 40 min. střední
Lilkové a cuketové rolky
Zuzka 40 min. střední
Vepřový závitek s cuketou
Vepřové závitky se sušenými meruňkami
Zavařujeme okurky
Zavařujeme houby
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečená dýně
Pečený bůček
Hummus
Michal 1 h. 20 min. nízká
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžové nudle se zeleninou
Pečená vepřová kýta
Žabky
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
Dort Malakov s mascarpone
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit