Rýžové nudle se zeleninou

Recept na chutný pikantní salát se syrovou zeleninou a jemnými těstovinami na korejský způsob.
recept,fotorecept,rýžové nudle,Zeleninové saláty,Bezlepkové,Bezlaktózové
Zeleninové saláty
Ingredience
Ingredience
avokádo | ½ ?? | kusu kcal | |
celer řapíkatý | 50 8 | gramů kcal | |
chilli paprička | 1 ?? | kus kcal | |
okurka polní | ¼ ?? | kusu kcal | |
olej olivový | 2 264 | polévkové lžíce kcal | |
olej sezamový | 1 45 | čajová lžička kcal | |
omáčka ústřičná | 1 7 | polévková lžíce kcal | |
paprika červená | ¼ ?? | kusu kcal | |
rýžové nudle | 150 527 | gramů kcal | |
semínka sezamová | 1 29 | čajová lžička kcal | |
ředkev bílá | ¼ ?? | kusu kcal |
Recept
1.
olej olivový 2 polévkové lžíce • celer řapíkatý 50 gramů • chilli paprička 1 kus
Papričku a celer nakrájíme na plátky. Smažíme na oleji doměkka.

2.
rýžové nudle 150 gramů • omáčka ústřičná 1 polévková lžíce
Nudle uvaříme podle přiloženého návodu a přidáme je na pánev spolu s ústřicovou omáčkou. Promícháme a chvíli všechno prohřejeme.



5.
avokádo ½ kusu • olej sezamový 1 čajová lžička • semínka sezamová 1 čajová lžička
Avokádo překrojíme, odstraníme pecku a slupku. Nakrájíme na plátky a spolu se zbylou zeleninou aranžujeme na rýžové nudle do hlubší misky. Pokapeme olejem a posypeme sezamem.

Dobrou chuť!